Heb je net een positieve uitslag op je zwangerschapstest? Gefeliciteerd, je bent zwanger! Natuurlijk moet je dit blije nieuws eerst even een plekje geven, maar in deze periode moet je jezelf ook gaan aanmelden bij een verloskundigenpraktijk. De Verloskundigen in Dordrecht staan voor je klaar. Hier kun je terecht voor je maandelijkse zwangerschapscontroles, echo's, vragen en problemen. 

Wat doet Verloskundigen Dordrecht?

Je gaat je aanmelden bij Verloskundigenpraktijk Dordrecht. Wat kun je dan precies verwachten? Dit is wat de Verloskundigen in Dordrecht voor je doen:

  • Intake: Je krijgt heel veel vragen over jullie medische geschiedenis, gezondheid en eventuele eerdere zwangerschappen en bevallingen. 
  • Echo's: Tussen de 6 en 9 weken; 10 en 14 weken, rond de 20 weken en tussen de 30 en 32 weken ga je naar de verloskundigenpraktijk voor een echo. Er wordt gekeken of alles goed gaat met de baby.
  • Zwangerschapscontroles: Elke maand heb je een afspraak met de verloskundigen Dordrecht. Je bloeddruk wordt gemeten en er wordt gevoeld of alles goed gaat met je baarmoeder en baby.

24 Uur per dag bereikbaar

De verloskundigen in Dordrecht staan 24 uur per dag voor je klaar. Als je je zorgen maakt over je baby, last hebt van zwangerschapsklachten of vragen hebt, kun je bellen met de verloskundigen. Meestal kunnen de verloskundigen je tips geven, geruststellen of op weg helpen. In een enkel geval wordt er gevraagd om langs te komen voor controle, naar het ziekenhuis doorverwezen voor controle of komt er een verloskundige bij jou thuis langs.

Pretecho bij verloskundigen Dordrecht

Bij de verloskundigenpraktijk kun je ook terecht voor een pretecho. Je kunt een pretecho laten doen vanaf 14 weken. Dit kun je doen, omdat je je kleintje wilt bekijken, maar ook voor geslachtsbepaling. Doe je geen pretecho, dan weet je pas bij 20 weken of je een jongen of meisje krijgt. Een pretecho is een 3D/ 4D echo in kleur, waarbij je een realistischer beeld van jouw baby krijgt. Je krijgt na de pretecho een blijvende herinnering mee: twee zwart-wit foto's en twee kleuren foto's. 

 

Categorie├źn: Algemeen

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *