Zodra de temperaturen weer oplopen, zetten we maar al te graag de barbecue aan. We zijn niet alleen dol op het buiten eten, maar ook op de stokbroodjes, fruit en salades die komen kijken bij een goede barbecue. Én natuurlijk het vlees. Want er zijn tegenwoordig maar al te veel soorten barbecue vlees verkrijgbaar. Allemaal even lekker, en perfect voor op de barbecue. Twijfel je nog welk vlees je in huis zult halen? Hieronder staan drie goede mogelijkheden. En bij het bestellen van bbq vlees Hillegom weet je in ieder geval zeker dat het kwaliteit is. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is peper en zout toevoegen!

Kip

Kip is al jaren één van de meest geliefde stukken vlees. Ook op de barbecue! Niet alleen is kip zeer gemakkelijk te bereiden, maar het is ook zeer veelzijdig stukje vlees. Zo kun je kip combineren met bijvoorbeeld een laagje satésaus, voor een heerlijke kipsaté. Maar je kunt er ook voor kiezen om van tevoren een paar stukjes kip aan een spies te rijgen. Afwisselend met bijvoorbeeld ananas of paprika, voor een verfrissende smaak.

Steak

Zonder twijfel de moeilijkste vleessoort op dit lijstje, maar absoluut het proberen waard! Veel mensen vinden het bereiden van een steak té intimiderend, maar zowel de T-bone steak als de Rib-eye is juist uitermate geschikt als barbecue vlees. Oké, het duurt iets langer dan een simpel worstje, maar het resultaat is het wachten meer dan waard! Een heerlijk stukje vlees, dat gemakkelijk op smaak te brengen valt met zout en peper. Of, voor de liefhebbers van pittig vlees: chilipeper.

Hamburgers

Ook de catering in Hillegom kan niet om de geliefde hamburgers heen. Hamburgers zijn bij uitstek zeer goed barbecue vlees, en zeer gemakkelijk en snel te bereiden. Zijn er kinderen aanwezig bij je barbecue? Dan zijn hamburgers een fantastische keuze! En in combinatie met een lekker stokbroodje, tover je de hamburger snel om in een broodje hamburger. Vergeet dus vooral de mayonaise en ketchup niet!

Categorie├źn: Algemeen

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *