Misschien ben je nét verhuisd, of misschien ben je simpelweg toe aan iets nieuws. Wat de reden ook is, het veranderen van je interieur is een grote stap. Of je nu op het punt staat om je muren te verven, of nieuwe meubels aan te schaffen. Je wilt graag de perfecte balans tussen persoonlijke smaak en de moderne trends zien te vinden. En daarnaast moet alles ook nog praktisch zijn. Om je een beetje op weg te helpen, laten wij je hieronder kennis maken met drie populaire kleuren in de moderne interieurs. En mocht je toch nog twijfelen? Dan is het een goed idee om de binnenhuisarchitect Amsterdam om hulp te vragen!

Wit

Wit is en blijft één van de populairste kleuren voor binnenmuren. Dit komt door de rust die een witte muur met zich meebrengt, én de neutraliteit. Door je muren wit te schilderen, laat je alle ruimte open voor schilderen, prints en andere muurdecoraties. Dit betekent ook dat je helemaal kunt uitpakken met drukke kleuren in je meubels. Overigens hoeft je witte muur allang niet meer spierwit te zijn. Denk bijvoorbeeld aan ijswit, ivoorwit, zuiverwit of creméwit.

Aardetinten

De afgelopen jaren zijn de minimalistische interieurs ongelooflijk in populariteit gestegen. En wil je toch wat kleur aanbrengen met de minimalistische look? Dan kies je vaak voor een lichte aardetint. Je hoeft overigens geen muur met deze kleur te beschilderen. Je kunt er ook voor kiezen om één of meerdere van de kleuren alleen terug te laten komen in de meubels of decoraties. Wat je ook kiest, deze kleuren zorgen voor een warm gevoel in huis en zijn perfect met elkaar te combineren.

Zwart

Zwart is al jaren een enorm gewilde kleur in meubels, maar de afgelopen jaren is de zwarte muur ook enorm in populariteit gestegen. Door één muur zwart te verven creëer je een stoere, gedurfde stijl die niet veel mensen in je omgeving zullen hebben. Deze stoere look kun je vervolgens aanvullen met industriële meubels en/of lederen bekleding.

Categorie├źn: Algemeen

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *