Zodra de temperatuur het toelaat, zetten ze met zijn allen maar al te graag de barbecue aan. We zijn allemaal dol op het buiten eten, tijdens de lange zomeravonden. Met stokbroodjes, fruit, salades en natuurlijk het nodige vlees. Maar er zijn zoveel verschillende vleessoorten verkrijgbaar dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Dan is het handig om bijvoorbeeld de BBQ catering Amsterdam in te schakelen. Zij weten precies wat het meest populaire vlees voor op de barbecue is. Het enige wat je nog hoeft te doen, is peper en zout toevoegen!

Kip

Kip is niet alleen enorm populair voor op de barbecue, maar het is ook een enorm veelzijdig stukje vlees. Door enkele stukjes ananas te grillen, tover je de kip snel en gemakkelijk om in kip Hawaï. Of zorg voor warm satésaus, voor een heerlijke kipsaté. Daarnaast is kip ontzettend makkelijk klaar te maken, en niet te groot van stuk. Wat betekent dat kip niet teveel ruimte inneemt op de barbecue, zodat je er meerdere tegelijkertijd kunt roosteren.

Hamburgers

Natuurlijk mogen de geliefde hamburgers niet op dit lijstje ontbreken. Hamburgers zijn niet alleen ongelooflijk gemakkelijk te bereiden, maar ook bijna iedereen lust ze. Dit is ook de reden dat hamburgers bijvoorbeeld heel geliefd zijn bij barbecues met kinderen. En door een lekker stokbroodje toe te voegen aan het barbecue menu, maak je ook gemakkelijk een broodje hamburger. Vergeet vooral de mayonaise en ketchup niet op tafel te zetten!

Bbq worstjes

Deze worstjes zijn gemaakt van rund- kalf of varkensvlees. Ook deze worstjes zijn gemakkelijk te bereiden en nemen weinig ruimte in op je barbecue. Door ze naar smaak te kruiden, kun je variëteit aanbrengen. Bestrooi ze bijvoorbeeld met chilipeper voor een smokey effect. Ook paprikapoeder, knoflookpoeder en nootmuskaat geven een lekkere smaak mee aan de bbq worstjes. Mogelijkheden te over, die je allemaal kunt uitproberen tijdens de warme zomermaanden.

Categorie├źn: Algemeen

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *